Ποιοι Είμαστε

5clean
60+

Έτη στη βιομηχανία καθαρισμού στην Ελλάδα

About 5Clean

Ποιοι Είμαστε

Η 5ΚΑΘΑΡΑ Ι.Κ.Ε. έχει  ιστορία 60 ετών στη βιομηχανία καθαρισμού στην Ελλάδα. Ξεκίνησε ως αλυσίδα καθαριστηρίων ASTOR στη δεκαετία του 60 στον Πειραιά και ήταν η πρώτη που έφερε τον βίο – καθαρισμό (μετάφραση του bio – clean που σημαίνει απομάκρυνση της βιομάζας) στη χώρα μας με τα πρώτα μηχανήματα ψεκασμού αναρρόφησης το οποίο λανθασμένα ο ανταγωνισμός το μετέτρεψε σε βιολογικό καθαρισμό που ουσιαστικά είναι ο κεντρικός καθαρισμός λυμάτων με βιολογικούς παράγοντες. Τη δεκαετία του 90 ίδρυσε την πρώτη αλυσίδα ταπητοκαθαρισμού GENESIS και το 2008 έγινε μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας βιομηχανίας  Καθαρισμού ISSA .

Η Εταιρεία μας

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες πάνω από 60 χρόνια.

Καινοτόμα Προϊόντα

Υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού

Οι δραστηριότητες μας είναι  εισαγωγές εξαγωγές το εμπόριο προϊόντων και μηχανημάτων, με καινοτόμα οικολογικά καθαριστικά, αντιαλλεργική προστασία, απόσμηση. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών, στρωμάτων, ταπετσαριών επίπλων – αυτοκινήτων – λεωφορείων – σκαφών αναψυχής, μαρμάρων κ.α. Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη μονάδα ταπητοκαθαρισμού  στην Ελλάδα σε ιδιόκτητο ακίνητο στο Σκαραμαγκά Αττικής  με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας όπως πλυντήριο τούνελ Hayikama , Τιναχτήρι χαλιών , Σουρώστρες χαλιων , μηχάνηματα για δίπλωμα και μέτρημα . Η μονάδα έχει δυνατότητα να καθαρίζει 150.000 χαλιά τη σεζόν. Αναπτύσσουμε δίκτυο συνεργατών με εκατοντάδες συνεργεία ταπητοκαθαρισμού και επιτόπιων καθαρισμών. Από τα παραπάνω έχουμε αναπτύξει τεράστια τεχνογνωσία γι αυτό δίνουμε λύσεις εκεί που οι άλλοι αδυνατούν.

Ιστορικό

Η εξέλιξη της 5Clean.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nunc id cursus metus aliquam eleifend.

Γίνε Συνεργάτης

Προτάσεις συνεργασίας.

microsplitting

Αν θέλετε να γίνεται δραστηριοποιηθείτε στον τομέα του εξειδικευμένου καθαρισμού

Εκπαιδευτείτε από τους ειδικούς με τα καλύτερα υλικά, μηχανήματα, δίκτυο μονάδων καθαρισμού, marketing,  προβολή και 60 χρόνια εμπειρία. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας ενημερώσουμε.

Επικοινωνία

Στείλτε μας μήνυμα

Ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα και υπηρεσίες της 5Clean. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί σας με τους παρακάτω τρόπους:

Τηλέφωνο:

Κέντρο: (+30) 210 4006568

Email:

5clean@5clean.gr

Διεύθυνση:

Ποσειδώνος & Β. Ελλάδος 24
Χαϊδάρι
Αθήνα 124 62

    Shopping Cart (0 items)
    X