Προϊόντα Allerg-Stop

Allerg-Stop

microsplitting-main logo

Δείτε επίσης

Allerg-Stop

To Allerg-STOP είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο δημιουργήθηκε εξαρχής για την εξουδετέρωση των αλλεργιογόνων από οικιακούς και κοινόχρηστους χώρους καθώς, τα τελευταία χρόνια, λόγω της αστυφιλίας και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, δημιουργήθηκαν νέες συνθήκες που συντέλεσαν στην υπέρμετρη αύξηση των αλλεργιογόνων όπως και στην πληθυσμιακή έκρηξη των αλλεργιών. Αρχικά κατασκευάστηκε με δραστικά ένζυμα παπάγιας, τα οποία  είναι παρόμοια με τα πεπτικά υγρά του στομάχου και διασπούν τα αλλεργιογόνα όπως το στομάχι την τροφή. Παρά το εξαιρετικό του αποτέλεσμα, είχε το μειονέκτημα της μικρής διάρκειας δράσης μετά την εφαρμογή του και, σε σημεία με συνεχή επιβάρυνση, έπρεπε να εφαρμόζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εξελίξαμε το προϊόν με στόχο να προσθέσουμε μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος και ευρύτερο πεδίο δράσης. Δημιουργήσαμε ένα νέο προϊόν με δραστική γερανιόλη και πατενταρισμένη τεχνολογία microsplitter.

Allerg-STOP Δράση

To Allerg-STOP είναι το μόνο απωθητικό βιοκτόνο που εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα φορτία  από τα περιττώματα και τα νεκρά πτώματα ακάρεων, τις τρίχες των ζώων,  τη γύρη από τα φυτά και τα σπόρια μούχλας, αποδημώντας με πρωτεόλυση τις πρωτεΐνες από τις οποίες αποτελούνται τα αλλεργιογόνα, μιμούμενο τη φύση, δηλαδή όπως το στομάχι μας τις τροφές, καθώς η καθαρή γερανιόλη που περιέχει σπάει την δομή των αλλεργιογόνων καθιστώντας τα αδρανή για το ανοσοποιητικό μας. Η γερανιόλη είναι δραστική για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (έως έξι μήνες) λόγω του υψηλού σημείου βρασμού της γερανιόλης (230ο). Ο μηχανισμός αυτός είναι παγκόσμια πατέντα του Allerg-STOP και έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο καινοτομίας  PULIRE, στην κατηγορία Καθαριότητα-Ποιότητα Ζωής,  το 2008. Απολυμαίνει αποτελεσματικά, εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια (κορονοϊό, Η1Ν1 κ.α.) με την ισχυρή αντισηπτική του δράση.

Επιπλέον απωθεί αποτελεσματικά κοριούς και ψύλλους και ελέγχει τις αποικίες των ακάρεων λόγω της εν γένει απωθητικής ιδιότητας της γερανιόλης.

Allerg-STOP Συστατικά

Το Allerg-STOP περιέχει μόνο δραστική γερανιόλη, στην καθαρότερη μορφή της, χωρίς πρόσμιξη με σιτρονέλα ή άλλα έκδοχα, και δεν περιέχει εντομοκτόνο ή οποιαδήποτε άλλη δραστική ουσία.

Allerg-STOP Εφαρμογές

Το Allerg-STOP το εφαρμόζουμε σε χώρους και αντικείμενα όπου έχουμε μεγάλη συγκέντρωση αλλεργιογόνων. Το αντικείμενο με το μεγαλύτερο φορτίο είναι το στρώμα ύπνου διότι, λόγω της απολέπισης (φυσιολογικής διαδικασίας του οργανισμού μας), επιβαρύνεται με 2kg έως 3kg το χρόνο  απορριπτόμενα επιθήλια δέρματος, τα οποία είναι η βασική τροφή των ακάρεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν υπερπληθείς  αποικίες, ως βασική πηγή αλλεργιόνων. Άλλα αντικείμενα με σημαντικό φορτίο είναι τα έπιπλα, τα χαλιά, οι κουρτίνες, τα πορτ-μπεμπέ, τα μαξιλάρια, τα φίλτρα κλιματιστικών, τα λούτρινα παιχνίδια κ.ά. Απολυμαίνει αποτελεσματικά, εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια (κορονοϊό, Η1Ν1 κ.α.) με την ισχυρή αντισηπτική του δράση, 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

    X