Καθαρισμός Σαλόνι

5Clean Υπηρεσίες

Καθαρισμός Σαλονιών

Η νέα σειρά καθαριστικών microsplitting σας βοηθά να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού σε πολύ σύντομο χρόνο, χωρίς να αφήνετε χημικά και ο καθαρισμός σας να έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια αφήνοντας απόλυτα ευχαριστημένους  πελάτες  

Αυτό το επιτυγχάνετε χάρη στα  microsplitting είναι τα πλέον καινοτόμα, οικολογικά και αποτελεσματικά καθαριστικά. Η δράση τους είναι στοχευμένη στο να διασπά τους ρύπους, αποδεσμεύοντας και κατακερματίζοντας τα συστατικά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κάθε είδους ρύποι να μην είναι πλέον συμπαγείς και να απομακρύνονται πολύ εύκολα, με ελάχιστη υγρασία, ενέργεια και κόπο χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αντίθετα  τα  καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια, παλιάς τεχνολογίας αφήνουν χημικά κατάλοιπα, ενώ ταυτόχρονα απαιτούν πολύ νερό και τριβή για να συγκεντρώσουν τη βρωμιά στην επιφάνεια ώστε να απομακρυνθεί κάποιο μέρος της με το ξέβγαλμα.

Αποκτήστε Εμπειρία

Παρακολουθήστε την εκπαίδευση της 5clean για τον καθαρισμό ταπετσαριών επίπλων για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα 60 χρόνια εμπειρίας μας και να βελτιώσετε 100% την  εργασία σας.

Μαζί με την εκμάθηση της μεθόδου σας παρέχουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη, πιστοποιήσεις καθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας Allerg-STOP για τον καθαρισμό ξενοδοχείων, σκαφών, νοσοκομείων κλπ. Τεχνική βοήθεια για μεγάλα έργα, νέο πελατολόγιο από προωθητικές μας ενέργειες.  

Πεντακάθαρα Σαλόνια
Με Μηδενικό Χημικό Αποτύπωμα
Πιστοποίηση Καθαρισμού Ξενοδοχείων
Ισχυρό Δίκτυο Υποστήριξης Νέων Ενεργειών

Ποιότητα Υπηρεσίας

Η 5clean παρέχει την κορυφαία ποιότητα στον καθαρισμό σαλονιών – ταπετσαριών επίπλων και σας δίνει τη δυνατότητα να την κάνετε κτήμα σας. Γνωρίζουμε όλα τα υλικά και τα μηχανήματα καθαρισμού ινών επισκεπτόμαστε όλες τις παγκόσμιες εκθέσεις του κλάδου ενώ είμαστε το μοναδικό μέλος στην Ελλάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας βιομηχανίας καθαρισμού ISSA. Όλα αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε  μεθόδους με τέλειο αποτέλεσμα σε ποιότητα, κόστος και χρόνο.

Δωρεάν Εκτίμηση

    Shopping Cart (0 items)
    X