Καθαρισμός Στρώματος

5Clean Υπηρεσίες

Απόκτησε Εμπειρία

Στη 5clean μπορείτε να αγοράσετε υλικά και μηχανήματα για να καθαρίσετε στρώματα. Έχετε όμως τη  δυνατότητα, να εξειδικευτείτε στη μέθοδο 5step που σας εξασφαλίζει, εύκολη εκτέλεση, άρτιο αποτέλεσμα, βραχυπρόθεσμο  και μακροπρόθεσμο, ευχαριστημένο πελατολόγιο,  

Μαζί με την εκμάθηση της μεθόδου σας παρέχουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη, πιστοποιήσεις καθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας Allerg-STOP για τον καθαρισμό ξενοδοχείων, σκαφών, νοσοκομείων κλπ. Τεχνική βοήθεια για μεγάλα έργα, νέο πελατολόγιο από προωθητικές μας ενέργειες.   

Πληροφορίες Υπηρεσίας

Καθαρισμός Στρώματος

Καθαρισμός Στρωματόπανου

Αντιαλλεργική Προστασία

Απόσμηση 

Στον καθαρισμό χρησιμοποιούνται υλικά microsplitting που δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα από σαπούνι – τασιενεργα, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο, λευκαντικά. Για την αντιαλλεργική προστασία το μοναδικό προϊόν εξουδετέρωσης αλλεργιογόνων φορτίων Allerg-STOP.    

Πεντακάθαρα στρώματα
Μηδενικό χημικό αποτύπωμα
Απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα
καθαριστικο στρωματων

Ποιότητα Υπηρεσίας

Ο οικολογικός καθαρισμός στρώματος της 5clean δίνει συνολικό αποτέλεσμα μέσα και έξω στο στρώμα καθιστώντας το πεντακάθαρο και υγιεινό χωρίς να κρύβει προβλήματα που θα εμφανιστούν σε βάθος χρόνου όπως σε πολλούς  επιφανειακούς καθαρισμούς. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, τα καλύτερα μηχανήματα  και τις καλύτερες μεθόδους.   

allerg-stop allerg-stop

Δωρεάν Εκτίμηση

    Shopping Cart (0 items)
    X