Αν το Απολυμαντικό δεν Σκοτώνει τα Παθογόνα στο Biofilm !

Δεν Απολυμαίνει !

Συστήματα Απολύμανσης Evaclean!

Σκοτώνουν τα παθογόνα στο Biofilm, ψευβομονάδες, σπόρια ! Κύριες αιτίες των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων 

Εξουδετερώνουν Ιούς σε έως 2 λεπτά

  • Sars/CoV-2
  • Clostridiodies difficile (C. diff)
  • Norovirus
  • RSV
  • MRSA
  • Influenza
  • Hepatitis B/C/D
  • Herpes Simplex Virus Type 1
  • Mycobacterium Bovis (TB)
  • And many others

Προηγμένη τεχνολογία & ολοκληρωμένη διαδικασία απολύμανση

Τι είναι το Biofilm

Το biofilm είναι μια προστατευτική επίστρωση ή τύπος περιβλήματος που σχηματίζεται φυσικά στο περιβάλλον από μια ομάδα (αποικία) μικροοργανισμών. Το biofilm αποτελείται από πρωτεΐνη, γενετικό υλικό και σάκχαρα που εκκρίνονται από βακτήρια στο biofilm.

Τα βακτήρια biofilm μπορούν να μοιράζονται θρεπτικά συστατικά και προστατεύονται από επιβλαβείς παράγοντες στο περιβάλλον τους, όπως η αποξήρανση, τα απολυμαντικά, τα αντιβιοτικά και το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος του ξενιστή κ.α.

Τα βακτήρια που ζουν σε ένα biofilm έχουν συνήθως σημαντικά διαφορετικές ιδιότητες από τα ελεύθερα βακτήρια του ίδιου είδους, καθώς το πυκνό και προστατευμένο περιβάλλον του φιλμ, τους επιτρέπει να συνεργάζονται και να αλληλεπιδρούν με διάφορους τρόπους. Ένα πλεονέκτημα αυτού του περιβάλλοντος είναι η αυξημένη αντοχή στα απολυμαντικά και τα αντιβιοτικά , καθώς η πυκνή εξωκυτταρική μεμβράνη και το εξωτερικό στρώμα των κυττάρων προστατεύουν το εσωτερικό της κοινότητας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η ανθετικότητά τους μπορεί να αυξηθεί έως και 5.000 φορές.

Biofilm Staphylococcus aureus
PurOne Πανίσχυρη Νοσοκομειακή Απολύμανση Πολλαπλών Χρήσεων.

Το πρώτο απολυμαντικό με καταχωρημένη ιδιότητα θανάτωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε biofilm

Τα δισκία PurOne διαλύονται σε νερό βρύσης και παράγουν ισχυρό διάλυμα νοσοκομειακής απολύμανσης  που σκοτώνει, καθαρίζει και απολυμαίνει αποτελεσματικά ψεβδομονάδες, biofilm – βακτήρια – παθογόνα σε 4 λεπτά, σπόρια εντός 10 λεπτών, Candidas auris και Covid-19 σε μόλις 2 λεπτά.

Χρησιμοποιήστε τα δισκία  PurOne για καθαρισμό και απολύμανση σε πολύ επιβαρυμένες επιφάνειες και δάπεδα με πανιά μικροϊνών, σφουγγαρίστρες, περιβαλλοντικά μαντηλάκια επιφανειών EvaClean και με όλα τα συστήματα καθαρισμού που διαθέτετε

Ισχυρό Απολυμαντικό Ασφαλές για Επιφάνειες Τροφίμων & Πόσιμο Νερό

Τα συμπυκνωμένα δισκία PurTabs μετατρέπουν το νερό της βρύσης σε ένα ασφαλές απολυμαντικό με πιστοποίηση NSF D2 για επιφάνειες τροφίμων και εξοπλισμό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν αφήνει κολλώδη υπολείμματα.

Tο PurTabs είναι εγκεκριμένο από NSF για καθαρισμό πόσιμου νερού έκτακτης ανάγκης σε υδραγωγεία δεξαμενές εγκαταστάσεων μακροχρόνιας φροντίδας, πηγάδια νερό γεωτρήσεων και μεμονωμένες παροχές νερού μετά από πλημμύρες, τυφώνες, πυρκαγιές ή άλλες καταστροφές, καθώς και για κτηνοτροφικές μονάδες πουλερικών και ζώων.

Βιοδιασπώμενο και μη τοξικό, με ουδέτερο pH, το PurTabs πληρεί κάθε πλαίσιο για ασφάλεια, βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα με εγγεγραμμένους ισχυρισμούς θανάτων από την EPA σε 4 λεπτά ή λιγότερο για Covid-19, norovirus, C. diff, MRSA, Influenza, RSV και πολλά άλλα παθογόνα.

Χρησιμοποιήστε τα δισκία  PurOne για καθαρισμό και απολύμανση σε πολύ επιβαρυμένες επιφάνειες και δάπεδα με πανιά μικροϊνών, σφουγγαρίστρες, περιβαλλοντικά μαντηλάκια επιφανειών EvaClean και με όλα τα συστήματα καθαρισμού που διαθέτετε

X