Προϊόντα Microsplitting

Microsplitting

προϊόντα microsplitting

Δείτε επίσης

Microsplitting

Τα προϊόντα microsplitting της 5clean είναι η επόμενη γενιά καθαριστικών για ινώδης επιφάνειες και όχι μόνο καθώς καθαρίζουν πραγματικά γιατί εκτός από ρύπους δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα.

Το Μηδενικό χημικό αποτύπωμα σημαίνει ότι η 5clean με τα προϊόντα microsplitting όχι μόνο θα καθαρίσει το χαλί, το σαλόνι, το στρώμα, το αυτοκίνητό σας με εκπληκτικό αποτέλεσμα αλλά θα σας δώσει και πιστοποίηση ότι δεν θα αφήσει χημικά κατάλοιπα κατά τον καθαρισμό.

Τα προϊόντα microsplitting, έχουν οικολογική τεχνολογία μοριακής μικροδιάσπασης που αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το ίχνος του λεκέ έως και 5.000.000 φορές με αντίδραση παρόμοια της σόδας με το ξύδι ενώ είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, και με απόλυτη ασφάλεια.

Οικολογία

Τα προϊόντα microsplitting είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων. Οι φόρμουλες των προϊόντων microsplitting είναι κατατεθειμένες στο χημείο του κράτους, διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικής διαχείρισης υδάτων.

Ασφάλεια

Τα προϊόντα microsplitting της 5clean είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.), λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.

Προστασία ινών, καθαρισμός μεγαλύτερης διάρκειας

Οι ίνες των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από τα καυστικά κατάλοιπα των απορρυπαντικών που αφήνουν τα συμβατικά καθαριστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αντικείμενα που έχουμε καθαρίσει με τη σειρά microsplitting να ρυπαίνονται δυσκολότερα απ΄ ότι με τα κοινά καθαριστικά όπου αυτά αφήνουν υπολείμματα, αφρού, σαπουνιού, χλωρίου κ.α. με αποτέλεσμα να προσκολλάτε και να συσσωρεύεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ρύπων απ΄ την επικόλλησή τους στα πλυστικά κατάλοιπα. Επίσης διορθώνει τις ίνες από προηγούμενους καθαρισμούς καθώς αφαιρεί τα κατάλοιπα από απορρυπαντικά και άλλα υπολείμματα που έχουν προσκολληθεί στις ίνες.

  •  

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας

    Shopping Cart (0 items)
    X