Καθαρισμός Χαλιών

Καθαρισμός Ταπήτων Microsplitting

Καθαρισμός με προηγμένα καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού Microsplitting για μέγιστη:  

 

Αποτελεσματικότητα  

Με χρήση εξειδικευμένων  προϊόντων  για κάθε τύπου λεκέ και ποιότητα τάπητα με αποτέλεσμα που διατηρείται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω πλήρους απουσίας χημικών κατάλοιπων στα οποία προσκολλάται εύκολα η σκόνη και οι ρύποι. 

Ασφάλεια

Με σύνθεση τελευταίας τεχνολογίας χωρίς απορρυπαντικά – τασιενεργά, σαπούνια, χλώριο, ένζυμα κ.α. Δίνει ένα πεντακάθαρο και υγιεινό αποτέλεσμα χωρίς χημικά κατάλοιπα ώστε να μην επηρεάζουν εμάς και τα κατοικίδια μας με ερεθισμούς και αλλεργίες.

Οικολογία

Με τα προϊόντα Microsplitting καθαρίζουμε τάπητες με 90% λιγότερο νερό και 50% λιγότερο ρεύμα, ενώ δεν επιβαρύνουμε τη θάλασσα και τα υπόγεια ύδατα.

Επικοινωνία | Τιμές

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :   210 4080 050 & 210 4080 090

 Τιμή καθαρισμού τάπητα:                                 4,90€ ανά τετραγωνικό μέτρο

Τιμή καθαρισμού χειροποίητου τάπητα:   7,90€ ανά τετραγωνικό μέτρο

 

Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις στον Σκαραμαγκά Αττικής
Mε τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα ταπητοκαθαρισμού HAYIKAMA στον κόσμο

Παραλαβή | Ιχνηλασιμότητα

Με την παραλαβή τοποθετείτε στο κάθε χαλί ξεχωριστά υφασμάτινη μαρκέτα barcode  προσδίδοντας του έναν μοναδικό κωδικό για την εύκολη ταυτοποίηση και ιχνηλασιμότητά του καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Σκαραμαγκά μέχρι την ώρα της παράδοσης.

Στην συνέχεια έχουμε τα  5 βασικά βήματα της μεθόδου καθαρισμού Microsplitting.

Τίναγμα | για την πλήρη αφαίρεση όλων των στερεών ρύπων

Όλοι οι τάπητες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μας ξεκινούν το ταξίδι τους με ένα πολύ απαραίτητο τίναγμα. Το υπερσύγχρονο τιναχτήρι της Hayikama τινάζει το χαλί σας με 1200 παλμούς το λεπτό πετυχαίνοντας βαθύ καθαρισμό, πλήρη αφαίρεση σκόνης και στερεών ρύπων, με απόλυτη ασφάλεια από το εσωτερικό του τάπητα.

Εφαρμογή Microsplitting | ξελέκιασμα πριν το πλύσιμο ανάλογα με τον λεκέ

Το δεύτερο βήμα και το πιο σημαντικό είναι η εφαρμογή των εξειδικευμένων προϊόντων Microsplitting ανάλογα τον τάπητα π.χ. χειροποίητος ή μηχανής και την ποιότητα τους μεταξωτά, μάλλινα, βαμβακερά, συνθετικά, κ.α..

Η διαδικασία εφαρμογής Microsplitting πραγματοποιείτε σε στεγνό τάπητα την στιγμή δηλαδή που οι λεκέδες είναι εμφανείς, για την αποτελεσματική και πλήρη αφαίρεση τους. Τα υλικά Microsplitting σε αντίθεση με τα κοινά απορρυπαντικά διασπούν την βρωμιά και τους λεκέδες σε εκατομμύρια κομμάτια χωρίς να αφήνουν χημικά κατάλοιπα σαπουνιών. Είναι απόλυτα ασφαλείς για τα χρώματα και τις ίνες ακόμα και των πιο ευαίσθητων χειροποίητων χαλιών.

Πλύσιμο | υγρό ή στεγνό ανάλογα το είδος και την ποιότητα των ταπήτων

Στο ειδικά κατασκευασμένο για την 5clean Ηayikama 4312 V , το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο πλυντήριο ταπητοκαθαρισμού στον κόσμο, πλένεται το κάθε χαλί ξεχωριστά με εξατομικευμένες ρυθμίσεις έτσι ώστε ο κάθε ψεκαστήρας, βούρτσα, αναρρόφηση και χτένισμα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε  χαλιού ξεχωριστά. Ήρθε η ώρα το χαλί να πλυθεί για να αφαιρεθούν μέσα από το στημόνι το υφάδι και το πέλος του όλη η διασπασμένη βρωμιά από το Microsplitting. Η βρωμιά και οι λεκέδες έχουν διασπαστεί σε εκατομμύρια κομμάτια άλλα είναι ακόμα επάνω στο χαλί. Για να αφαιρεθούν όλα αυτά τα κομμάτια και να αφήσουμε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό χαλί θα χρειαστεί νερό και ελαφρύ τρίψιμο. Το νερό είναι το όχημα που θα συλλέξει και θα αφαιρέσει την βρωμιά μέσα από το χαλί ενώ το τρίψιμο θα βοηθήσει το νερό να εισχωρήσει βαθιά στις ίνες και να αποχωρήσει με όλα τα κομμάτια της βρωμιάς.

Στέγνωμα

Αμέσως μετά το πλύσιμο, το χαλί τοποθετείται  σε φυγοκεντρικό στυπτήριο Hayikama HSS 420-47 για να αφαιρεθεί  το μεγαλύτερο μέρος νερού, πολύ σημαντικό βήμα για την διατήρηση των χρωμάτων σε ευαίσθητους τάπητες και το σύντομο στέγνωμά τους. Ολοκληρώνουμε με το άπλωμα του χαλιού σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να στεγνώσει εντός λίγων ωρών.

Συσκευασία

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλυσίματος και στεγνώματος οι τάπητες είναι πεντακάθαροι και υγιεινοί. Για να παραμείνουν έτσι όμως πρέπει να συσκευαστούν σωστά. Οι τάπητες τοποθετούνται στο ειδικό συσκευαστικό μηχάνημα της Hayikama για να μετρηθούν αυτόματα να σκουπιστούν να χτενιστούν να τυλιχτούν και να συσκευαστούν σε ειδικό νάιλον αφού έχει προηγηθεί ο ποιοτικός τους έλεγχος.

Τώρα το χαλί είναι έτοιμο προς παράδοση ή φύλαξη.

Φύλαξη

Εδώ τα χαλιά μπαίνουν σε αριθμημένα ράφια και απογράφονται με την χρήση του μοναδικού barcode που βρίσκεται σε κάθε χαλί, γνωρίζοντας έτσι την τοποθεσία του κάθε χαλιού ανά πάσα στιγμή. Έχοντας λοιπόν βρει τη θέση τους τα χαλιά ξεκουράζονται και περιμένουν υπομονετικά τον επόμενο χειμώνα.

Πιστοποίηση Microsplitting

Για να είστε σίγουροι για την αυθεντική εφαρμογή της μεθόδου καθαρισμού Microsplitting, της αποτελεσματικότητας της και όλων των πλεονεκτημάτων της εμείς και οι συνεργάτες μας σε Ελλάδα και Κύπρο σας δίνουμε πιστοποίηση ορθής εφαρμογής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

    X